First Camp Orsa - Dalarna

Beskrivning

Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Vi söker nu sommarpersonal till vår bistro,  aktivitetscentrum Kajutan eller som badvärd/poolkiosk. Vilka är dina talanger?

Vad ska göras?

Som säsongspersonal representerar du First Camp i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. Om du har en utbildning inom något av nedan arbetsområden är det meriterande, men absolut inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Bistrobiträde. En grundläggande kugg i kugghjulet är vår bistrobiträden. I rollen tillagar du enklare maträtter, serverar våra gäster mat och dryck samt håller det rent och snyggt runt omkring dig. Du tycker om att arbeta med tydliga koncept och vill förgylla vistelsen för våra gäster och hjälpa de som vill unna sig lite extra på semestern. Här söker vi dig med fingertoppskänsla i gästbemötande.

Aktivitetscentrum Kajutan. Hjälp gästerna att hålla blodsockret i schack i Kajutan. Här arbetar du med lättare servering i vår glassbar och ser även till att gästerna kan aktivera sig genom att erbjuda uthyrning av minigolf, trampbåtar och cyklar. 

Badvärd/Poolkiosk. Är du en fena i vattnet? Då kanske arbetet kring vårt utomhusbad lockar. Här arbetar du proaktivt med säkerheten kring badet som badvakt men hjälper även till i kiosk och butik. Här ser vi att du är en duktig simmare.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för arbete på First Camp är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

  • Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam.
  • Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar.
  • Som säsongspersonal stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
  • Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar där ingen dag är den andra lik.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Vad är villkoren?

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Hur ansöker jag?

I din ansökan fyller du i en, eller flera roller du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Orsa
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/191
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-05

Tillbaka till lediga jobb