First Camp Sunne - Fryksdalen

Bli en del av något stort

Beskrivning

Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Som anställd på First Camps campingar kan du antingen vara det värdefulla ansiktet utåt som badvärd, eller rädda dagen i våra restauranger, höja ribban högre än högst som lokalvårdare. Vilka är dina talanger?

Vad ska göras?

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet - Vilken roll passar dig? 

Restaurangbiträde. En grundläggande kugg i kugghjulet är personalen i våra restauranger.  har du din främsta arbetsplats i Kolsnäs Restaurang eller Sunne Krog och Bowling. I arbetet ingår servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ.  Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår restaurang men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår. Här söker vi dig med fingertoppskänsla som gärna har ett permanent smile.

Badvärd. Med Sunne Sommarland som din arbetsplats bevakar du våra vattenattraktioner för att förhindra olycksfall och håller området säkert för våra gäster. I arbetet ingår även städning runt området samt hjälpa våra gäster tillrätta genom att svara på eventuella frågor. Det är viktigt för oss att alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden på campingen om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Lokalvårdare. Kanske det viktigaste giget av de alla. Utan rena och fräscha anläggningar spelar det ingen roll hur vackra omgivningarna är, eller hur trevlig personalen är. Rollen som lokalvårdare är ett uppdrag som vi värdesätter högt. I vårt mål att bli världens ledande campingkedja krävs en hög standard, och då krävs noggranna och yrkesstolta lokalvårdare med öga för detaljer

Vem söker vi?

För att vara aktuell för arbete på First Camp är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

  • Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam.
  • Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar.
  • Som säsongspersonal stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
  • Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar där ingen dag är den andra lik.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Vad är villkoren?

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Hur ansöker jag?

I din ansökan fyller du i en, eller flera roller du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/109
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb