First Camp Kolmården - Norrköpning

First Camp Kolmården-Norrköping erbjuder en arbetsplats med speciell karaktär. Med ett fantastiskt läge vid Bråviken, bara ett par kilometer från djurparken får du med kollegorna i butiken, receptionen och städet vara med och skapa campinglycka för såväl stora som små campare.

Vaktmästare till First Camp 

Är du en hårt arbetande individ som skrider till verket medan andra sölar? Är du händig och vet vart skåpet ska stå? Då är du kanske vaktmästaren vi letar efter. 

Vilka är First Camp?  
Vårt mål är klart - att bli världens ledande campingkedja och dit når vi inte med trasiga glödlampor och vildvuxna gräsmattor. Våra destinationer hade förfallit utan våra vaktmästare och på First Camp värdesätter vi därför våra vaktmästares insatser högt.  

Vad innebär rollen?  
Som vaktmästare på First Camp ansvarar du för det löpande underhållet på destinationen så som gräsklippning, byte av lampor, enklare snickeriarbeten, allmän fastighetsskötsel samt felanmälningar från våra gäster. Makten ligger alltså i dina händer att omvandla tråkiga händelser till positiva upplevelser, genom att snabbt och glatt vara på plats och åtgärda eventuella problem.

Du är stöd till Destinationschefen när det kommer till löpande kommunikation till både personal och kollegor inom vaktmästeri avdelningen. Det är din uppgift att rutiner efterföljs och du samarbetar med Destinationschefen för att hålla dem uppdaterade.

Dina huvudsakliga uppgifter innefattar allmänna vaktmästeri sysslor dina grundläggande kunskap måste vara inom elektricitet, VVS, snickare, rörmokare samt mekaniker. Du förväntas kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs inom bistro, reception och lokalvård. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår. 

Arbetsfordon är en Skåpbil, ett B-Körkort (manual) är krav. 

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av vaktmästeri eller av arbete som fastighetsskötare. Du behöver vara händig, trivas med fysiskt arbete samt uppskatta att ha varierande arbetsdagar. Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar, har lätt för att skapa dig en helhetsbild över allt som behövs göras och ser lösningar där andra ser problem. Du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och fokuserar på att skapa hög kundnöjdhet. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget. Om du har genomfört en utbildning inom området ser vi det som positivt, men det är inget krav.  

Vi förväntar oss att du kan kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker personal till sommarsäsongen. Arbetstimmar mellan 20–30 timmar/vecka. Arbetsperiod mellan maj till Augusti. Tidiga morgnar, sena kvällar och helger är en del av äventyret. Lön enligt hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan
Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 20-30h/vecka
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/371
Publicerat 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb