First Camp Ekerum - Öland

Glasservicepersonal till First Camp 

Älskar du glass lika mycket som vi gör? Vi söker efter riktiga glassentusiaster till vår Glassbar, som kan trolla fram ett leende på varje gästs ansikte. Vi tror på att en mage full av glass är receptet för ett superglatt hjärta! För oss är det inte bara en kul grej, det är som att få ett stort leende serverat i varje strut. 

Vilka är First Camp?
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. Vårt mål är omöjligt att nå utan nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i vår Glassbar. Vi vill skapa det där lilla extra på semestern!

Vad innebär rollen?
Som glasservicepersonal kommer du att arbeta i vår Glassbar på destinationen. Du kommer skapa och servera glass, tillaga enklare maträtter enligt vårt smidiga koncept, försäljning av varor, samt ta hand om disk och städning. 

Utöver ditt huvudansvar inom Glassbaren förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är det ett plus, men inte ett krav. 

Personlighet är nyckeln för oss. Vi söker kollegor som kan sprida glädje för både gäster och medarbetare. Rollen kräver att du är positiv även under stressiga situationer, snabbt kan anpassa dig till förändringar och uppskattar tydliga koncept och rutiner. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker medarbetare till sommarsäsongen med varierande omfattning (20-40 h/vecka). Arbetstiderna kan inkludera tidiga morgnar, kvällar och helger i enlighet med hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!  ?

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 10/6 2024
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Borgholm
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/398
Kontakt
  • Ivanna Björk, +46(0)485564700
Publicerat 2024-05-07

Tillbaka till lediga jobb