Marketing - Supportkontor Göteborg

First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, contact center, fastighet och HR samlade.

Beskrivning

Vill du vara med och skapa härliga sommarminnen och få ännu fler att upptäcka charmen med camping? Hurra! Nu söker vi sommarkollegor till vårt marknadsteam. 

Pluggar du digital marknadsföring eller kommunikation och letar efter det perfekta sommarjobbet? Vi på First Camp söker dig som gillar att skapa engagerande innehåll och som vill hänga med på en fartfylld sommar med Skandinaviens största campingkedja - med 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark.  

Vi söker två marknadsassistenter, ena rollen kommer arbetar mer med CRM och den andra med generell digital marknadsföring. Du kommer att ingå i First Camps marknadsteam som idag består av 5 personer i Göteborg, vilket är en del av ett större kommersiellt team på ca 20 personer. Våra supportkontor finns i Göteborg och Stockholm, samt Norge och Danmark. 

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadsassistent producerar du innehåll för våra digitala kanaler (webb, nyhetsbrev och SoMe). Du brinner för att skriva engagerande och konverterande texter, gärna med glimten i ögat, men bemästrar även innehåll som är mer informativt. Du säkerställer att vår tonalitet konsekvent genomsyrar vår kommunikation och att rätt information når ut till våra gäster och klubbmedlemmar i olika kanaler. Rollen är kreativ och du bör trivas med att säkerställa att budskapen når fram och engagerar målgruppen.

Eftersom rollen till stor del går ut på att skapa och utföra så har du en doer-mentalitet. Som person är du öppen och social som trivs med många kontakter i ditt dagliga arbete. Utöver att stötta teamet med SoMe och CRM-aktiviteter hjälper du även till med enklare grafisk produktion för exempelvis digital signage och planskisser på sajt.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Producera och planera innehåll i SoMe och för nyhetsbrev/automationer
 • Löpande producera kampanjer, SEO-anpassade artiklar och landningssidor
 • Produktion och uppdatering av material för egna och externa kanaler
 • Analys och uppföljning av marknadsinsatser och gästinsikter

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning/KY med inriktning digital marknadsföring eller kommunikation.

 • Hög flexibilitet, nyfiken och noggrann
 • Självgående och lösningsorienterad
 • Van att arbeta med sociala medier och gärna grafiska verktyg som exempelvis Canva
 • Goda kunskaper i Wordpress
 • Erfarenhet av CRM-system, Adobe, Meta business suite, Ahrefs eller liknande är meriterande men inte ett krav
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Danska, tyska eller norska är meriterande

Villkor

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående och löper fram till efter sommarsäsongen 2024. 

Tjänsten är placerad i Göteborg (Gårda) med möjlighet till att arbeta remote på deltid. Resor till våra destinationer kan förekomma.

Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökan stänger 10 juni.

 • Omfattning: 100%
 • Period: Omgående fram till 30 augusti 2024, kan diskuteras beroende på ev. studiestart.

First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Moments of happiness är vad vi jobbar för varje dag, och glädje är vad vi vill att våra gäster ska känna, det är vad vi vill att våra medarbetare ska känna. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt i ett starkt team.Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Kontakt
 • Amanda Unger, 0706-361501
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb