First Camp Ånnaboda - Örebro

På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.

Kökschef till First Camp Ånnaboda

Vill du vara kapten i vår restaurang och bistro? Vara med och skapa måltider för svängande blodsockernivåer? Genom din passion för mat bidrar du till att ingen gäst går hangry!

Vilka är First Camp? 
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. En viktig del av upplevelsen för våra gäster är såklart att de får god och lättillgänglig mat. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant – kanske är det du som vill vara med och bidra genom att vara ansvarig för bemötande och upplevelsen i våra bistros? 

Vad innebär rollen? 
Som kökschef är du ytterst ansvarig för smidiga arbetsflöden enligt vårt bistro- och konferenskoncept. Du deltar aktivt i alla uppgifter i köket, inklusive matlagning enligt vårt koncept, servering kan förekomma, även försäljning av drycker, genomföra egenkontrollprogram, disk och städning. I rollen ingår att fördela arbetsuppgifter mellan bistropersonalen, prioritera uppgifter, beställa råvaror, planering inför kommande konferensbokningar och se till att hantering och tillagning av mat följer våra standarder. Du kommer även att främja försäljningen och hjälpa till med att utbilda nya köksmedarbetare.  

Ånnaboda 

First Camp Ånnaboda är en destination där vi välkomnar många besökare, allt från konferensgäster, grupper, läger och privatpersoner. Vi är en året runt öppen destination med aktiviteter och besöksmål under alla årets säsonger. Vi serverar frukost, lunch och middag. Däremellan är det även för- och eftermiddagsfika. Vi har även ett litet café med smörgåsar och bakverk. 

 Vem Söker Vi? 
Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Du får gärna ha en utbildning inom hotell- och restaurang. Om du saknar utbildning men har ett starkt intresse för matlagning, ledarskap, köksplanering och bakning är det också ett plus.
Vi söker en person som är kreativ, effektiv, kan planera menyer och beställningar i samband med bokningar samt ha ett intresse för det bistrokoncept som vi har på vår destination. 
Vi värdesätter personlighet och söker kollegor som kan sprida glädje till både gäster och medarbetare. Att ha ett positivt förhållningssätt även i stressiga situationer, snabbt kunna anpassa sig till förändringar och uppskatta tydliga arbetsrutiner är viktiga egenskaper. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Du måste vara över 20 år för att vara aktuell för rollen.  

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker en kökschef på tillsvidareanställning. Provanställning på sex månader. Rollen är en heltidsanställning (40 timmar/vecka) och inkluderar arbetstider på kvällar och helger, i enlighet med kollektivavtal för hotell- och restaurangfacket. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast.  

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse
Löneform Anpassad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40h/vecka
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/191
Kontakt
  • Linnea Larsson, 0736554975
Publicerat 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb