First Camp Sunne - Fryksdalen

Beskrivning

Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter. Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. 

Arbetsuppgifter

Som Restaurangbiträde har du din främsta arbetsplats på Sunne Krog och Bowling. 

I arbetet ingår: 

– Bar/Reception – Kassa, bokning, servering, disk och städ.
– Ta emot och hantera bokningar, skötsel av Bowlingbanor. 
Som anställd  så är du dock redo att hoppa in där det behövs och kan även komma att hantera andra arbetsuppgifter på området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om människor, som gillar att arbeta i ett team med känsla för det ”lilla extra” och är flexibel. Du har förmågan att snabbt anpassa dig till nya förutsättningar, har lätt för att skapa dig en helhetsbild över allt som behövs göras och är lösningsfokuserad. 

Att ha arbete som väntar på att hanteras stressar inte dig, utan du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Vi ser att du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig?

På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:
We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor

Anställningsformen är en behovsanställning.
Arbetstiderna varierar och inkluderar kvällar och helger.
Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 0-50 %
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/455
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb