First Camp Sunne - Fryksdalen

Beskrivning

Sunne sommarland vill att våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra badvärdar, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Vad ska göras?

Som badvärd på Sunne Sommarland bevakar du våra vattenattraktioner för att förhindra olycksfall och håller området säkert för våra gäster. I arbetet ingår även städning runt området samt hjälpa våra gäster tillrätta genom att svara på eventuella frågor. Det är viktigt för oss att alla våra anställda ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden på campingen om det behövs, då vi är ett team som jobbar tillsammans för att möta gästernas behov.

Vem söker vi? 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara en duktig simmare. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor.

  • Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
  • Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar.
  • Som Badvärd stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.

Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På Sunne sommarland påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?

Vad är villkoren?

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Hur ansöker jag?

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/703
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-18

Tillbaka till lediga jobb