First Camp Sunne - Fryksdalen

Bli en del av något stort

Sunne sommarland är ett av Sveriges bästa sommarland.
Vi söker dig som gillar Sunne sommarland och som gillar att ge bra service till våra gäster.
Våra gäster tycker om när vår personal är vänliga, glada och hjälpsamma.

Beskrivning

Vi söker gästvärdar med ett leende på läpparna.   Våra gästvärdar är Sunne sommarlands ansikte utåt och vi värdesätter deras insatser högt.

Vad ska göras?

Som Gästvärd representerar du Sunne Sommarland i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. Här är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Dina arbetsuppgifter varierar och inkluderar kassahantering, matförsäljning och gästbemötande i entré, kiosk och shop men även städ där du ser till att Sommarlandet hålls rent och snyggt under dagen. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. Vi utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Som säsongspersonal representerar du Sunne Sommarland i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. 

Entré. Du tar entré och scannar förköpta biljetter. Svarar på de frågor gästerna har innan de går in i Sunne sommarland. Flexibel, vänlig och lösningsorienterad är viktiga egenskaper.

Kiosk. Du lagar och serverar hamburgare, kebab och falafel och pommes m.m. Du gör och säljer massor av mjukglass till våra gäster.
Här söker vi dig med sinne för ordning och reda och gärna en person som har ett permanent smile.

Shop. Du säljer produkter som glass, slush, godis, badkläder. Du ansvarar också för uthyrningen av nycklar till värdeskåp samt uthyrning av paviljonger.
I shopen hyrs även solsängar ut.
Här söker vi också en person med sinne för ordning och reda med ett leende på läpparna.

Anläggningsvärd. Du ser till att det är rent och snyggt ute på Sommarlandområdet.
Du får även hoppa in i entré, kiosk och shop när behov finnes.
Här söker vi dig som kan hålla många bollar i luften. 

Lokalvårdare. Kanske det viktigaste jobbet av de alla. Utan rena och fräscha anläggningar spelar det ingen roll hur vackra omgivningarna är, eller hur trevlig personalen är. 
Du får även hoppa in i entré, kiosk och shop när behov finnes.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av service eller kassahantering, men det är inget krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster

  • Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam för att passa in på tjänsten.
  • Som gästvärd stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
  • Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar där ingen dag är den andra lik.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra internationella gäster.

 

Moments of happiness for the many people är vårt motto.

Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. Sunne sommarland  ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På Sunne sommarland påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?

Vad är villkoren?

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Hur ansöker jag?

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/694
Publicerat 2022-12-15
Sista ansökningsdag 2023-05-22

Tillbaka till lediga jobb