First Camp Moraparken - Dalarna

Bli en del av oss!

Hos oss på Moraparken jobbar vi tillsammans i ett team, vilket gör att du har möjlighet att testa arbeta på alla vår avdelningar och vi lovar dig en spännande och rolig sommar! 

Beskrivning

Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja. Som anställd på First Camp kan du antingen vara det värdefulla ansiktet utåt i vår reception och butik eller rädda dagen i vår restaurang som bistrobiträde, höja ribban högre än högst som bistroansvarig eller förenkla och förgylla vistelsen för våra gäster som kock eller frukostbiträde. Vad passar dig? 

Vad söker vi?

Som säsongspersonal representerar du First Camp i många olika situationer vilket gör detta till en stimulerande och omväxlande roll. Om du har en utbildning inom något av nedan arbetsområden är det meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Reception. Du är det första gästerna ser, och det sista de glömmer. Här vilar ansvaret på dig att på bästa sätt starta gästernas semester för att säkerställa att de börjar och avslutar sin vistelse hos oss med en skön känsla. I arbetet hanterar du in- och utcheckningar, bokningar och gästservice som inkluderar att lotsa våra gäster i rätt riktning när det kommer till aktiviteter på campingen och i det närliggande området,  Flexibel, utåtriktad och lösningsorienterad är viktiga egenskaper.

Butik. Som Butiksbiträde hos oss arbetar du med försäljning av varor, förberedelse, kassahantering, städning, plock av varor samt hantering av varuleveranser. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Du är en trygg och kreativ problemlösare med en fingertoppskänsla i gästbemötande.

Frukostbiträde. Som frukostbiträde ansvarar du för att förbereda frukost i köket, duka upp och fylla på vår frukostbuffé samt hantering av disk och städ. Vi ser att du är en serviceinriktad och morgonpigg person som är självgående i ditt arbete. 

Bistrobiträde. I rollen tillagar du enklare maträtter, serverar våra gäster mat och dryck samt håller det rent och snyggt runt omkring dig. Du tycker om att arbeta med tydliga koncept och vill förgylla vistelsen för våra gäster och hjälpa de som vill unna sig lite extra på semestern. Här söker vi dig med fingertoppskänsla i gästbemötande.

Bistroansvarig. En grundläggande kugg i kugghjulet är vår bistroansvarig. Du ser till att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Kock. Som Kock har du din främsta arbetsplats i vår restaurang eller Bistro på destinationen. Vi ser att du är en matintresserad person som håller dig positiv i stressiga situationer. Du har god struktur i ditt arbete, och håller ordning och reda runt omkring dig. Vi arbetar efter tydliga rutiner, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete. I arbetet ingår tillagning av maträtter, se till att köket, all förberedning av livsmedel och alla matlagningsområden uppfyller kökets städstandard. 

Vem söker vi?

För att vara aktuell för arbete på First Camp är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom området du söker, men det är inget krav för tjänsten. 

Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar. Som säsongspersonal stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget. Du har förståelse för våra gästers unika behov och utgångsläge. Därför är du alltid vänlig och tillmötesgående mot alla du träffar.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Vad är villkoren?

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.

Hur ansöker jag?

I din ansökan fyller du i en, eller flera roller du är intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 20-40h/vecka
Ort Mora
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 2023/21
Kontakt
  • Katrin Strandell, 0705585066
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb