First Camp Röstånga - Söderåsen

First Camp Röstånga-Söderåsen är en naturskön oas belägen precis vid Söderåsens Nationalpark. I den lugna naturen hittar du en arbetsplats med härlig gemenskap. Tillsammans med kollegorna i receptionen, butiken och städet hjälper du till att sprida glädje och gemenskap till våra campinggäster.

Beskrivning

Vi vill bli världens ledande campingkedja genom att fokusera på innovation, hållbarhet och datadrivna gästinsikter. Därför vill vi att alla våra anställda ska drivas av att skapa mervärde, inte bara för våra gäster men även för varandra. En yrkesgrupp som vi värderar väldigt högt när det kommer till att skapa mervärde och kundnöjdhet är våra badvärdar, som därmed är en oerhört viktig del i vår säsongsbemanning.  

Arbetsuppgifter

Som Badvärd är din roll att bevaka våra vattenattraktioner för att förhindra olycksfall och hålla området säkert för våra gäster. I arbetet ingår även städning runt området samt hjälpa våra gäster tillrätta genom att svara på eventuella frågor. 

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha goda simkunskaper. Utbildning inom HRL är meriterade men inget krav för tjänsten då samtliga Badvärdar kommer genomgå en HRL utbildning innan säsongsstarten. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig lugn i stressiga situationer, och är noggrann i ditt arbete. Vi ser även att du trivs att arbeta i ett team, har en positiv inställning och är ansvarstagande i din roll. Vidare är det viktigt att du kan kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna bemöta både svenska och internationella gäster. 

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag. Glädje är vad vi vill att våra gäster och våra medarbetare ska känna när de befinner sig på vår destination. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Vad erbjuder vi dig? 

På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care:  Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify:  Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Villkor

Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong mellan 4 juni och 30 augusti 2022. Tjänsterna som ska tillsättas är främst på deltid med möjlighet att arbeta fler timmar vid behov. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra två rekryteringstester där du matchas mot vår kravprofil. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan. 

Anställningsform Säsongsarbete
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Svalöv
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/103
Kontakt
  • Johanna Nilsson
Publicerat 2023-04-20
Sista ansökningsdag 2023-05-16

Tillbaka till lediga jobb