First Camp Ånnaboda - Örebro

På First Camp Ånnaboda-Örebro är det fart och fläkt året runt. I lummig natur och endast två mil från Örebro finner du destinationen som erbjuder en arbetsplats med härlig gemenskap och trevliga kollegor. Tillsammans med dina kollegor är du med och gör det enkelt för våra gäster att njuta av sin vistelse.

Bistropersonal till First Camp 

Vill du vara med och bidra till att ingen går hangry? Vi tror på att en nöjd mage är nyckeln till ett glatt hjärta. Genom din passion för mat kan du därför se till att göra gästernas vistelse ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp?
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja.  En viktig del av upplevelsen för våra gäster är såklart att de får god och lättillgänglig mat. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant – kanske är det du som vill vara med och bidra genom att möta gästerna i våra bistros?

Vad innebär rollen?
Som bistropersonal kommer du att arbeta i vår bistro/köket på destinationen. Du kommer tillaga mat enligt vårt smidiga koncept, förbereda frukostbufféer och fika, ta hand om disk och städning. 

Utöver ditt huvudansvar inom bistron/köket förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Ånnaboda

First Camp Ånnaboda är en året-runt-öppen destination där vi välkomnar flera olika gäster. Allt från konferensgäster, grupper, läget och privatpersoner. Vi serverar frukost, lunch och middag. Däremellan är det även för- och eftermiddagsfika. Vi har även ett litet café med smörgåsar och bakverk. 

Vem Söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen och har en utbildning inom hotell- och restaurang, men inget krav. 

Personlighet är nyckeln för oss. Vi söker kollegor som kan sprida glädje för både gäster och medarbetare. Vi söker en kreativ, effektiv och flexibel person som gillar att ta hand om våra gästers önskemål och servera en bra upplevelse. Rollen kräver att du är positiv även under stressiga situationer, snabbt kan anpassa dig till förändringar och uppskattar tydliga koncept och rutiner. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och med kollegor som arbetar och har roligt tillsammans, lär av varandra. Tillsammans vill vi fortsätta att utvecklas och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid.

Villkor 
Vi söker en medarbetare som kan jobba 75% eller 100%. Tillsvidareanställning med provanställning på sex månader. Arbetstiderna inkluderar tidiga morgnar, kvällar och helger i enlighet med hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse
Löneform Enligt kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-40h/vecka
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2024/192
Kontakt
  • Linnea Larsson, 0736554975
Publicerat 2024-05-28

Tillbaka till lediga jobb